Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners
24641

Swiss Night Warmtekussen – Voor Nek, Rug, Schouders, Benen, Buik, Etc.!

(0 reviews)

Verloopt over

99.95
24.95
Koop nu

Ben je op zoek naar een comfortabele manier om je te ontspannen en te verwarmen tijdens de koude winterdagen? Kijk dan eens naar het elektrische warmte kussen van Swiss Nights. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige beddengoed en het elektrische warmte kussen is daar geen uitzondering op.
Een heerlijke warmte
Met dit verwarming kussen of verwarmingsmat kun je gericht pijn verlichten en heerlijk ontspannen. Het pad is snel verwarmend en kan op verschillende plekken op je lichaam worden gebruikt, zoals je nek, rug, schouders, benen of buik. Het pad heeft een afmeting van 60 x 40 cm en beschikt over 10 verwarming standen om de temperatuur aan te passen naar je voorkeur.
Daarnaast is het elektrische warmte kussen voorzien van een overhittingsbeveiliging om te voorkomen dat het te heet wordt. Ook kun je een timer instellen tot 120 minuten, zodat je zorgeloos kunt genieten van de warmte zonder je zorgen te hoeven maken dat het kussen te lang aanstaat. Met een vermogen van 75 W is dit elektrische warmte kussen een efficiënte manier om je te verwarmen.

nl_NLNederlands