Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

TurboTronic Prullenbak met sensor – 3 vakken – 60 Liter

(0 reviews)

Verloopt over

169.95
0.00
Koop nu

De TurboTronic Prullenbak met 3 Vakken en Sensor is de afvalbak met automatische sensor die enorm handig en hygiënisch is. Je hoeft de deksel namelijk niet aan te raken als je afval gaat weggooien. De prullenbak heeft bovendien een inhoud van 60 liter verdeeld over 3 vakken.

Alle voordelen van de TurboTronic Prullenbak met 3 vakken en sensor
Deze prullenbak met 3 vakken en sensor is de beste keuze, niet alleen voor in de keuken, maar ook voor op kantoor of in de kantine. Dankzij zijn 3 vakken kun je gemakkelijk afval scheiden. Het bovenste compartiment van 40 liter, beschikt over deksel die opengaat via beweging. Door de gevoelige infrarood bewegingssensor opent de deksel van de prullenbak zich razendsnel wanneer jij je hand beweegt binnen een bereik van 10 – 15 cm van de sensor. Zo gooi jij je afval eenvoudig weg en op een hygiënische manier, zonder de prullenbak aan te hoeven raken. In de lade onderin bevinden zich nog 2 aparte vakken van elk 10 liter, ideaal voor bijvoorbeeld GFT of restafval. Zo is duurzaam bezig zijn een fluitje van een cent!

De roestvrijstalen prullenbak met sensor heeft een moderne look en een ruime inhoud van in totaal 60 liter. Zo heb je ook voor een groot gezin voldoende afvalruimte en hoef je niet dagelijks naar de container om de prullenbak te legen.

Automatische hygiënische bewegingssensor
De bewegingssensor op de prullenbak is voor een bediening zonder aanraking. De deksel gebruikt onzichtbare en onschadelijke, gepatenteerde infraroodtechnologie voor nauwkeurig en responsief openen en sluiten van de deksel. Wanneer jij met je hand beweegt binnen een bereik van 10 – 15 centimeter reageert de sensor. De prullenbakdeksel opent zich met een snelheid van een halve seconde en dat zonder hem aan te raken! Ontzettend handig en heel hygiënisch.

Zolang de prullenbak bewegingen detecteert, blijft de deksel geopend. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de deksel te snel sluit. Wanneer de sensor voor 4 seconden geen beweging detecteert, sluit hij automatisch. Wil je hem liever handmatig openen en sluiten? Dat kan natuurlijk ook door middel van de “open” en “close” knop aan de voorkant. Erg praktisch wanneer je regelmatig afval moet weggooien, de vuilniszak wilt verwijderen of de vuilnisbak wilt schoonmaken.

Drie vakken voor afval scheiden
De prullenbak beschikt over 3 compartimenten voor het eenvoudig scheiden van je afval. Het grootste compartiment van 40 liter bevindt zich bovenaan en is bereikbaar via de automatisch te openen deksel. De overige 20 liter is verdeeld over de andere twee vakken, te vinden in de lade. Handig voor bijvoorbeeld GFT en restafval of plastic.  

Vingerafdrukvrij en vuilafstotend
De prullenbak met sensor is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en zo afgewerkt dat hij vuil- en vingerafdrukbestendig is. Het rvs geeft de prullenbak een luxe uitstraling en de hoge kwaliteit zorgt ervoor dat jij jaren kunt genieten van de prullenbak.

Praktische binnenring
Een vuilniszak vervangen ging eerder niet zo gemakkelijk als met de binnenring die deze prullenbak heeft. Plaats de vuilniszak in de prullenbak en wikkel de randen om de ring. De vuilniszak is aan de buitenkant niet zichtbaar en blijft stevig zitten op zijn plek. Standaard vuilniszakken doen hun werk zoals het hoort.

Werking op batterij of stroom
De prullenbak met sensor heeft verschillende stroomopties, zoals 4 AA-batterijen (niet inbegrepen). Batterijen hebben een lange levensduur door de zuinige werking van de prullenbak. Wanneer je de prullenbak plaatst bij een stopcontact, kun je er ook voor kiezen de prullenbak aan te sluiten op het netstroom via de meegeleverde AC-adapter.

Alle specificaties
– Inhoud: 60 Liter
– Compartimenten: 3 (1 x 40 liter, 2 x 10 liter)
– Opent en sluit automatisch
– Hygiënisch en handsfree
– Werking: 4x 1.5V AA-batterijen (niet inbegrepen) of AC-adapter
– Soft-close deksel voor een geruisloze sluiting
– Vingerafdrukbestendig en vuilafstotend
– Geen vieze luchtjes door het geurzakcompartiment
– Antislipbodem

Ontwerp
– Kleuren: RVS of Zwart/RVS
– Zwarte kunststof deksel
– Verwijderbare deksel
– 3 Compartimenten (2 achter lade)
– Voorzien van bewegingssensor
– Handmatige open- en sluitoptie
– Moderne uitstraling

Afmetingen en gewicht (60L)
Afmetingen product (l x b x h): 27,5 x 42,2 x 73,7 cm
– Afmetingen verpakking (l x b x h): 30,5 x 45,5 x 80 cm
– Productgewicht: 7.3 kg

nl_NLNederlands