Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

V-Tac Powerbank Snellader – Vandaag 1+1 GRATIS!

(0 reviews)

Verloopt over

99.95
29.95
Koop nu

Met de draagbare powerbank van V-tac zit je nooit meer met een lege accu. De powerbank neem je gemakkelijk overal mee naar toe om je telefoon op te kunnen laden. De oplader is namelijk extra dun en daardoor makkelijk in een tas te steken. Dankzij de LED’s kun je zien of de accu van je powerbank nog vol genoeg is.
Mooi compact en dun design
Met deze snel opladende powerbank met 22,5 W kun je je telefoon tot wel vier keer opladen, voordat de powerbank zelf een oplaadbeurt nodig heeft. Dankzij de LED’s zie je precies of je oplader zelf nog genoeg accu heeft om jouw smartphone van power te voorzien. Daarnaast neem je de powerbank makkelijk met je mee in bijvoorbeeld een tas, omdat de oplader extra dun en compact is.
Altijd verzekerd van een volle accu
De draagbare powerbank van V-tac heeft een accu van 10.000 mAh. Daarmee kun je zowel je smartphone als tablet opladen, of andere apparaten die je van stroom wilt voorzien. De oplader heeft twee USB-poorten waarmee je makkelijk twee telefoons of tablets tegelijkertijd kunt opladen. De powerbank is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

nl_NLNederlands