Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

V-Tac Smart Wifi Floodlight – Met Slimme Functies En Handige Aansluitconnector!

(0 reviews)

Verloopt over

79.95
19.95
Koop nu

Altijd al de perfecte sfeer willen creëren buiten? Schakel gemakkelijk de schijnwerper in via de app of voorgeprogrammeerd programma.
Speciaal voor buitengebruikDe LED breedstraler is voorzien van een IP65 beschermingsklasse. Hierdoor heeft deze schijnwerper geen last van sneeuw, ijzel of vocht. De breedstraler is ook hittebestendig en vorstbestendig door toepassing van veiligheidsglas. Dit glas zal zelfs bij 20 graden onder nul niet barsten. Het armatuur is vervaardigd uit keihard gegoten aluminium en afgewerkt met een vochtbestendige en UV-bestendige poedercoating. Hierdoor verkleurt het armatuur niet door de zon en zal de verf niet afbladderen bij lange blootstelling aan vocht.
Makkelijk te monterenDankzij de beugel kun je de schijnwerper zonder problemen aan een muur bevestigen. De lamp is daarnaast kantelbaar: je kunt daardoor makkelijk de stralingshoek vergroten of verkleinen. Je kunt de lamp uitstekend gebruiken om bijvoorbeeld een tuin of een oprit te verlichten.
Verschillende programma’s instellenMet de WiFi schijnwerper van V-tac kun je gemakkelijk je verlichting aan/uit schakelen en dimmen via je smartphone. Ook is het mogelijk om de kleur van de lamp te veranderen, of verschillende eigenschappen in te stellen. Het enige wat je hoeft te doen, is de lamp aan te sluiten op het lichtnet. Daarna meld je de schijnwerper aan op je WiFi-netwerk via de gratis V-tac app. De app maakt het mogelijk om de schijnwerper aan/uit te zetten, de kleur te veranderen, dimmen, timers in te stellen of programma’s te maken.
Besturen met de app of met spraakDe slimme schijnwerper is ook via de app te bedienen wanneer je niet thuis bent. Daarnaast is deze WiFi schijnwerper compatibel met Amazon Alexa, Google Home. Daardoor is het ook mogelijk de verlichting aan te passen via spraakbesturing.

nl_NLNederlands