Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

Wekkerradio met Projectie – FM Radio – 180° Projectieklok – Dubbele Wektijd

(0 reviews)

Verloopt over

59.50
24.50
Koop nu

Zorgeloos wakker worden gemaakt door je favoriete radiozender? Op zoek naar een wekker die past bij jouw behoeften en die de tijd duidelijk weergeeft ook van een afstand? Dan is deze FM Klokradio met projectie de perfecte wekker voor jou! Deze Klok Radio wekt jou uit je diepste slaap en zorgt ervoor dat je altijd weet hoe laat het is.

Groot display met dimfunctie
Deze FM Wekkerradio heeft een modern design met een groot LED-scherm en duidelijke cijfers. Het display is 1,8” dat is grofweg 4,5 cm. De projectiewekker past perfect op je nachtkastje of dressoir. Het display heeft een dimfunctie waardoor je zelf kunt kiezen hoe fel je de wekkerradio wilt hebben op basis van jouw voorkeuren.

180 graden projectie en snooze-functie
Met deze wekkerradio hoef je je nooit af te vragen hoe laat het is. Door de 180° projector met fijn rood licht kunt u zelfs half slapend de tijd nog aflezen. U kunt er ook voor kiezen de projectiefunctie compleet uit te schakelen. Naast de tijd projectie, kun je ook gerust wat langer blijven liggen dankzij de snooze-functie.

Jouw favoriete radiozender in de ochtend
Door middel van de knopjes kun je alle FM radiostations vinden. Deze kun je vervolgens opslaan met de memory-functie. Zo wordt jij iedere ochtend alleen wakker met je radiozender naar keuze.  Hiernaast kun je ervoor kiezen om met piepen te worden gewekt in plaats van de radio. Zo past deze wekkerradio zich altijd aan bij jouw behoeften.

Inhoud:
– FM Wekkerradio
– Netstroomadapter
Gebruiksaanwijzing

Specificaties:
– Spanning: 230V~50HZ
– 3 x AAA batterijen (niet meegeleverd)
– Afmetingen: 19,5 x 5,7 x 9,2 cm
– Gewicht: 0,55 Kg

nl_NLNederlands