Alleen de beste deals
Kortingen & acties
Betrouwbare partners

XXL Mosquito Zap Elektrische Muggenlamp – Vandaag 1+1 GRATIS!

(0 reviews)

Verloopt over

119.95
29.95
Koop nu

Reken af met muggen, vliegen en andere kleine insecten in huis dankzij de elektrische muggenlamp van Grundig. Deze compacte insectenlamp voor binnen maakt gebruik van 8 LED lampen om vliegen, muggen en andere insecten aan te trekken op een bereik van 100 vierkante meter. Deze worden vervolgens met 2500V geëlectrocuteerd en belanden in de opvangbak onderin de vliegenvanger. De insectenlamp zelf is erg energiezuining met een maximaal verbruik van 6W. Je hangt de muggenvanger makkelijk met de ophanghaakjes aan de bovenzijde.
Muggenlamp voor binnen
De Grundig insectenlamp is bedoeld voor gebruik binnenshuis. Met twee ophanghaakjes aan de bovenzijde hang je hem makkelijk op aan het plafond of onder bijvoorbeeld een keukenkastje. De behuizing van de muggenvanger is gemaakt van vuurbestendig ABS plastic en verbruikt slechts 6W. Je voorziet de vliegenvanger middels een stroomkabel van 1 meter van stroom.
Effectieve insectenlamp
De muggenvanger werkt als volgt. Middels 8 LED lampen worden muggen, vliegen en andere kleine vliegende insecten naar de vliegenlamp toe gelokt op een bereik van 100 vierkante meter. Zodra ze de muggenlamp in vliegen krijgen ze een schok met 2500V. Dit is snel, effectief en pijnloos voor de insecten. Ze vallen vervolgens in het opvangbakje onderin de insectenlamp. Deze kun je wanneer nodig legen.

nl_NLNederlands